In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys Vr1 speelt zaterdag weer een uitwedstrijd in de competitie. Tegenstander is Wartburgia Vr2 uit Amsterdam.

 

Afgelopen zaterdag won Jodan Boys met 4-0 van Sparta Nijkerk. Door dit resultaat is er een kopgroep van 3 ploegen ontstaan: IJFC, WV-HEDW en Jodan Boys. Om aansluiting bij deze groep te behouden zal Jodan Boys er goed aan doen om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

 

Wartburgia Vr2 is afgelopen seizoen, ondanks een relatief hoog puntentotaal, gedegradeerd uit de Hoofdklasse. Doelstelling zal zijn om zo snel mogelijk weer terug te keren naar deze Klasse. Tot op heden gaat het nog niet voortvarend maar de nederlagen die zijn geleden zijn niet groot. De 4 punten uit 5 wedstrijden lijken dan ook vertekend en zullen de Amsterdamsen snel de weg omhoog gaan vinden. Hopelijk zaterdag nog niet. Jodan Boys Vr1 zal er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren.

 

Scheidsrechter Makdan zal om 15.45 uur voor de aftrap fluiten op Sportpark Drieburg.