In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys speelde afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk in en tegen Spijkenisse. Na de eerdere verloren wedstrijden toonde Jodan Boys karakter en hield het een punt over aan het duel. Stefan den Horder werd verkozen tot Van Deth Man of the Match.

Stefan gold zaterdag vaak als aanspeelpunt voor Jodan Boys. De ervaren aanvaller deed dit goed en was hierdoor een rustpunt in de ploeg van van Zoest. Daarnaast schuwde hij verdedigende acties niet. De veel opkomende linksback van Spijkenisse werd met name in de eerste helft aan banden gelegd door de ijverige Stefan den Horder.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils

Jodan Boys – De Dijk                 Rick Wils

Poortugaal – Jodan Boys          Dirk Rietveld

Jodan Boys – ARC                      Luc Dielhof

Kloetinge – Jodan Boys             Luuk Brand

Jodan Boys – Capelle                 Mo Bellahcen

SC Feyenoord – Jodan Boys     Luuk Brand

Jodan Boys – FC ‘s-Gravenzande –

Spijkenisse – Jodan Boys  Stefan den Horder