Na een aantal nederlagen op rij was Jodan Boys zaterdag uit op eerherstel bij Spijkenisse. De mannen van Erik van Zoest wilden in ieder geval resultaat pakken. Kort voor tijd leek Jodan Boys de drie punten mee naar huis te kunnen nemen door een benutte strafschop van Kevin de Vries, echter Spijkenisse kwam kort daarna weer langszij. Desondanks heeft Jodan Boys afgelopen zaterdag karakter getoond.

Organisatie

Spijkenisse – Jodan Boys eindigde in een 1 – 1 gelijkspel. Over de gehele wedstrijd genomen was het een terechte puntendeling.In de eerste helft had Spijkenisse een licht veldoverwicht maar wist
Jodan Boys zich vanuit een goede organisatie staande te houden. In de omschakeling trachtte het voor gevaar te zorgen. In de tweede helft was Jodan Boys dreigender en kreeg het als snel goede mogelijkheden om de score te
openen. Eerst was het Stefan den Horder die goed in de diepte werd aangespeeld maar zijn schot in
het zijnet zag belanden. Kort daarop schoot Michel Verkaik op de lat.

Venijn zat in de staart

Gaandeweg de tweede  helft golfde het spel op en neer en kreeg ook Spijkenisse mogelijkheden. In de vierentachtigste minuut kreeg Jodan Boys een strafschop welke werd verzilverd door Kevin de Vries. Lang kon Jodan Boys niet genieten van de voorsprong want in de zevenentachtigste  minuut kwam Spijkenisse langszij en lukte het uiteindelijk niet om de overwinning uit het vuur te halen.

Volgende week

Ondanks de puntendeling was de wedstrijd tegen Spijkenisse hoopgevend. Daar waar de wedstrijden eerder weg werden gegeven doordat de organisatie vaak niet goed stond, ging dat afgelopen zaterdag veel beter. Zaterdag wacht het sterke Smitshoek in eigen huis. Het zou mooi zijn als onze boys dan weer stappen kunnen zetten en de punten aan de sportlaan weten te houden. U bent er toch ook weer bij?