In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Zaterdag staat voor Jodan Boys Vr1 weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is Sparta Nijkerk Vr1.

Na het gelijkspel in IJzendijke werd er door Jodan Boys alleen maar winstpartijen geboekt. Afgelopen zaterdag werd er in Hilversum overtuigend van SC ’t Gooi gewonnen. De start was stroef maar vlak voor rust werd de 1-0 achterstand omgebogen naar een 1-2 ruststand. Waar keepster Danielle voor rust Jodan Boys een paar keer van een grotere achterstand behoedde hoefde zij in de 2e helft weinig in actie te komen. Jodan Boys speelde in de tweede helft goed en door een hattrick van Lisanne werd de eindstand 1-5.

Sparta Nijkerk werd afgelopen seizoen kampioen in de tweede klasse regio oost met slechts 7 verliespunten. Ommen kon de Spartaansen nog enigszins bijhouden en eindigde met 5 punten achterstand op de tweede plek.

Dit seizoen begon Sparta Nijkerk met 2 gelijke spelen waarbij gezegd moet worden dat Sparta Nijkerk zichzelf te kort heeft gedaan. Het overwicht kon niet in doelpunten worden uitgedrukt.

In de derde wedstrijd werd er wel winst behaald. Tegen één van de favorieten, WV-HEDW, werd een knappe 3-2 winst geboekt. Afgelopen zaterdag werd er verloren van CSW waardoor Sparta Nijkerk in de middenmoot is beland met 5 uit 4.

Jodan Boys zal erg op zijn hoede moeten zijn. Sparta Nijkerk beschikt over een goed team wat bewezen heeft van goede tegenstanders te kunnen winnen. Twee jaar geleden, in de voorbereiding voor het seizoen 20/21, tussen de twee “Corona-stops” in, speelden de combinatieteams 1-2 van beide ploegen tegen elkaar in Nijkerk. Toen kwam Jodan Boys als winnaar uit de strijd. Hoe zal het nu verlopen?

Scheidsrechter is de heer H. Sewnandan en zal rond 11.45 uur voor de aftrap fluiten.

Pupil van de week is Femke Braamhaar. Femke speelt haar wedstrijden in Jodan Boys Mo11-2.