In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag gaan we op bezoek bij Spijkenisse. Na een aantal dompers op rij hopen de mannen van Erik van Zoest aankomende zaterdag weer eens aan de goede kant van de score te staan. Voor een afloop van vorig jaar zouden wij vooraf tekenen, maar garanties uit het verleden…….

Wie vorig jaar rond de winterstop naar de ranglijst van de Hoofdklasse A zou hebben gekeken zou niet hebben verwacht dat Spijkenisse dit seizoen in de vierde divisie zou aantreden, althans die kans was klein geweest. Niets is minder waar, Spijkenisse is vierde divisionist. Na een schitterende comeback in de tweede helft van het seizoen wist de ploeg van Peter Wubbe zich op de laatste dag van de competitie veilig te spelen, in notabene Gouda. Een prestatie van formaat. Dit seizoen is Spijkenisse beter begonnen, al staat het maar twee punten boven onze boys. De laatste twee wedstrijden verloor Spijkenisse. Afgelopen zaterdag scoorde Smitshoek in blessuretijd de winnende treffer.

De vreugde was vorig jaar groot na afloop van de wedstrijd. Aankomende zaterdag weer?

Kentering

Jodan Boys zit de laatste weken in de hoek waar de klappen vallen. Uitschakeling in de beker en twee nederlagen in de competitie zorgen ervoor dat de ploeg van Erik van Zoest uit is op eerherstel. Net als andere ploegen heeft Jodan Boys te maken met blessures, helaas waren dat er de afgelopen weken iets teveel. Het goede nieuws is; zaterdag zijn er weer nieuwe kansen. Vorig jaar keek Jodan Boys al snel tegen een 2-0 achterstand aan. De wedstrijd draaide in de tweede helft helemaal de kant van Jodan Boys op. Diep in blessuretijd wist den Horder toen de 2-3 binnen te schieten. Laten we hopen dat we zaterdag ook weer kunnen juichen. Onze mannen gaan er  alles aan doen om hun huid zo duur mogelijk te verkopen!

Bent u er ook weer bij? De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Jobse

FORZA Jodan Boys