In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Zaterdag 15 oktober was een mooie zaterdag voor de meiden van Vrouwen 2. Zij kregen op deze dag hun nieuwe sponsorkleding uitgereikt van John en Liesbeth Hornes. John sponsort sinds 2 seizoenen onze vrouwen 1 met zijn bedrijf Hornes Assurantiën & Administraties en breid zijn sponsoractiviteiten nu uit door vanaf dit seizoen ook onze vrouwen 2 in een nieuw tenue te hijsen. Alle speelsters ontvingen een tas, tenue met inloopshirt en een zaterdagpak. Opnieuw een mooie stap voor het vrouwenvoetbal bij de Jodan Boys. Namens de sponsorcommissie en het bestuur veel succes en plezier dit seizoen.

 

Ook de trainers werden in het nieuw gestoken door de vereniging en door John. Op de foto Theo Merlijn, Jeroen de Knegt, John Hornes en Johan Kortleven.

 

Over Hornes Assurantiën & Administraties:

Onder het motto groot zijn door toch klein te blijven, kan Hornes Assurantiën het persoonlijke contact en benadering hoog in het vaandel houden. Als onafhankelijk adviseur kan Hornes Assurantiën, rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden, maatwerk bieden. Is gevestigd aan de Wilhelmina van Pruisenlaan 145 en bereikbaar onder telefoonnummer 0182-582888.