In Nieuws, Nieuws Scheidsrechterscommissie, Uncategorized

Stem op je favoriete scheidsrechter

Scheidsrechters zijn een onmisbare schakel in de duizenden voetbalwedstrijden die er wekelijks in Nederland worden gespeeld. Elk weekend staan er ruim 30.000 amateurscheidsrechters op de voetbalvelden en in de zaal. Zij zorgen ervoor dat wedstrijden eerlijk gespeeld worden door een juiste toepassing van de regels. Dat draagt bij aan het plezier en de kwaliteit van voetballen. Amateurscheidsrechters fluiten uit liefde voor de sport en doen dit op vrijwillige basis, maar krijgen daarvoor niet altijd de waardering.

De KNVB en ARAG organiseren de Scheidsrechter van het Jaar Award. Er worden in twee categorieën Awards uitgedeeld

  • Verenigingsscheidsrechter
  • KNVB-scheidsrechter

Uiteraard zijn ook een aantal helden van Jodan Boys genomineerd:

 

Naam Categorie
Piet Smit Ongediplomeerd
Jan Massar Gediplomeerd
JanWouter Kok Gediplomeerd
Paul Neugebauer Gediplomeerd
Gert Vink Gediplomeerd
Gideon Begeer Gediplomeerd

 

Vanaf 17 oktober tot en met 23 november 2022 kan iedereen via www.scheidsrechtervanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete scheidsrechter. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt, voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Forza Jodan Boys