In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys speelt aankomende zaterdag in de eerste ronde van de districtsbeker tegen Alphense Boys. Deze loting mag best pittig genoemd worden, want de Alphenaren spelen ook in de vierde divisie, maar dan op zondag. Het is een cliché, maar wil je de cup pakken dan zul je al je wedstrijden  moeten winnen. 

Het is alweer een tijd geleden dat Jodan Boys wist te stunten in de districtsbeker en zich plaatste voor de landelijke KNVB beker. Deze week hebben we weer kunnen zien hoe gaaf het is als een amateurclub het opneemt tegen een ploeg uit het betaald voetbal. Sportlust’46 ontving FC Utrecht, een schitterend affiche.

Fahim in actie tegen SC Feyenoord. Kunnen we zaterdag revanche nemen voor de nederlaag in Rotterdam?

Zelfde schuitje

De weg naar het hoofdtoernooi is lang, maar wil je daar aan meedoen dan zullen we morgen in Alphen aan de Rijn moeten winnen. Alphense Boys zit een beetje in hetzelfde schuitje als Jodan Boys. In de competitie zullen er snel punten gepakt moeten worden, om het gat met de onderste plekken te vergroten. De Alphenaren scoren vrij makkelijk, maar krijgen ook de nodige doelpunten tegen. Dat klinkt ons bekend in de oren.

VR Cup

Erik van Zoest en Leroy Brank zagen hun ploeg afgelopen dinsdag voor de VR cup winnen van CVC Reeuwijk. Veel basisspelers kregen rust en er stond een relatief jong elftal in het veld. Het kostte de nodige moeite, maar uiteindelijk won Jodan Boys met 1-3. Zaterdag weer een mooie kans om stappen te zetten, proberen om in defensief opzicht de rijen gesloten te houden.

De wedstrijd op sportpark de Bijlen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer T.J Groenendijk.