In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys kende een teleurstellende middag op Varkenoord. Tegen SC Feyenoord gingen de Gouwenaars met 2-0 onderuit. Na vijfentwintig minuten kwam SC Feyenoord op 1-0. Na de rust kreeg SC Feyenoord nog een penalty en werd de score verdubbeld. Jodan Boys probeerde het nog wel, maar SC Feyenoord hield de rijen gesloten. Zo bleven de drie punten in Rotterdam.

Na het goede optreden tegen Capelle hoopte Jodan Boys deze lijn tegen SC Feyenoord door te trekken. Bij winst zou Jodan Boys iets meer naar boven kunnen kijken. Mike Verhagen begon afgelopen zaterdag voor het eerst in de basis dit seizoen. Bij SC Feyenoord verscheen oud Jodan Boys Fanny Waandels aan de start.

Waandels bracht zijn ploeg na vier minuten spelen bijna aan de leiding. Een voorzet van de zijkant werd door Waandels van een paar meter hard binnen geschoten. met een schitterende reflex wist Luuk Brand de inzet tot een corner te verwerken. Jodan Boys kreeg na dertien minuten spelen de eerste mogelijkheid. Een scherpe voorzet van Fahim kon niet worden getoucheerd bij de tweede paal.

Na vijfentwintig minuten kwam SC Feyenoord op voorsprong. De thuisploeg werd weinig tegenstand geboden en uit een voorzet kon vrij worden binnengeschoten. Een wedstrijd die eigenlijk gelijk op ging maar waar Jodan Boys weer tegen een achterstand aan keek. 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft bleef Mo Bellahcen geblesseerd achter in de kleedkamer. Hij werd vervangen door debutant Edwin Gouw. Jodan Boys begon goed aan het tweede bedrijf. Het leek of de Gouwenaars de duimschroeven aandraaiden. Maar helaas werd het niet omgezet in doelpunten. SC feyenoord kwam zelfs op 2-0 uit een strafschop.

Jodan Boys probeerde het nog wel, maar kwam niet meer tot scoren. Den Horder was met een schoot op de paal nog dichtbij, maar het mocht niet baten. Jodan Boys verloor met 2-0 op Varkenoord. Aankomende dinsdag speelt Jodan Boys voor de VR Cup tegen CVC Reeuwijk. Volgende week zaterdag speelt Jodan Boys om 14.30 uur voor de beker tegen Alphense Boys. Over twee weken hervatten we de competitie tegen FC ‘s-Gravenzande.