In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Zaterdag staat voor Jodan Boys Vr1 de 3e competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander is het Haarlemse DSS Vr2.

 

Jodan Boys is de competitie redelijk goed begonnen. Na het gelijkspel in IJzendijke werd SSS vr2 met een 9-0 nederlaag terug naar Klaaswaal teruggestuurd. Afgelopen zaterdag stonden Ter Leede Vr2 en Jodan Boys keurig op tijd klaar voor de aftrap ware het niet dat de scheidsrechter niet op kwam dagen. Op 17 december zal deze wedstrijd worden ingehaald.

 

DSS is, net als onze dames, vorig seizoen gepromoveerd naar de 1e klasse. DSS zou in de finale van de nacompetitie tegen Sleeuwijk spelen maar omdat RVVH vr2 zich terugtrok uit de 1e klasse promoveerden beide teams en zijn zowel DSS als Sleeuwijk dit seizoen in de 1e klasse te bewonderen.

 

DSS vr2 haalde tot nu toe even veel punten als Jodan Boys. Na het gelijke spel tegen Sparta Nijkerk werd er nipt verloren van Wartburgia Vr2. Afgelopen zaterdag werd de eerste 3-punter binnengesleept. CSW werd met 1-0 verslagen waardoor DSS in de middenmoot is terug te vinden.

 

De overwinning van DSS op CSW zal ongetwijfeld naar meer smaken bij de Haarlemsen. Zijn de Jodan Boys-vrouwen is staat om, net als tegen SSS, met scherp te schieten? We gaan het zaterdag zien…..

 

Scheidsrechter is de heer L. Molenaar en zal rond 11.45 uur voor de aftrap fluiten.

 

Pupil van de week is:

Vienna Nieuwenhuisen het enigste meisje wat momenteel bij een jongensteam speelt Jo9-1