In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar ‘Zuid’. Op Varkenoord nemen we het op tegen SC Feyenoord. Na het gelijkspel tegen Capelle gaan weer voor de volle drie punten. Het zal lastig zat worden want de laatste jaren bleven de punten meestal in Rotterdam.

Het is zaterdag niet alleen een treffen tussen SC Feyenoord en Jodan Boys, maar ook een weerzien met twee graag geziene oud- Jodan Boy’s. Fanny Waandels en Harold Vrolijk vermaakten respectievelijk vier en twee jaar het publiek aan de sportlaan. Beide mannen wisten met hun ijver en onverzettelijkheid al snel de harten van veel Jodan Boys supporters te winnen. Feit is dat Harold en Fanny nu weer in hetzelfde shirt spelen, maar dan bij SC Feyenoord.

Harold en Fanny samen in het Jodan Boys shirt in de wedstrijd tegen Nootdorp 2-0. Harold scoorde beide doelpunten. 

SC Feyenoord

Sportclub Feyenoord is de laatste jaren steevast één van de titelkandidaten in de vierde divisie. Afgelopen seizoen regen de Rotterdammers, na een moeilijke start, de ene na de andere overwinning aan elkaar. Dit resulteerde in een ticket voor de nacompetitie. Na een flitsende start bleek VVOG in de finale te sterk. Zodoende speelt de ploeg van Ronald Ermes dit seizoen weer in de vierde divisie. De start van de competitie is nog niet wat SC Feyenoord ervan had gehoopt. Na  zeven duels hebben de Rotterdammers vier punten. Twee weken gelden werd de eerst winst gepakt. In eigen huis werd met 1-0 van Spijkenisse gewonnen. Ermes en zijn manschappen zullen zaterdag gebrand zijn op een goed resultaat.

Adil komt zaterdag ook weer een hoop oud-ploeggenoten tegen. 

Jodan Boys

De wedstrijd tegen Capelle duurde vorige week een paar minuten te lang. Na een goede 2-0 voorsprong kwam Capelle net voor tijd nog langszij. Een teleurstellend resultaat, maar de inzet en strijd was goed geweest. Erik van Zoest heeft vertrouwen in de wedstrijd op Varkenoord. ‘We zijn zo goed als fit en willen revanche nemen op de eerdere nederlagen tegen SC Feyenoord. het zal een lastige wedstrijd worden, want we kennen de kwaliteiten van SC Feyenoord. Wij kunnen ook goed voetballen, maar het wordt tijd dat we onszelf gaan belonen. Dat houdt in dat we naast het scoren ook goedkope goals moeten voorkomen’, aldus de Goudse oefenmeester.

 

Het belooft dus weer een mooi schouwspel te worden. Komt u ook om onze mannen aan te moedigen? De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer S. Smit.

JO23-1

Onze 023-1 speelde vorige week een schitterende wedstrijd in Pijnacker tegen Oliveo. Er werd maar liefst met 0-7 gewonnen. Ronald was grote man met drie doelpunten. Aankomende zaterdag speelt de ploeg van Edwin Mostert weer een thuiswedstrijd, dit keer komt Sparta AV op bezoek. De Spangenaren staan met tien punten in de middenmoot. Jodan Boys moet ervoor zorgen dat de druk op koploper Nieuwerkerk opgevoerd blijft. Veel succes zaterdag boys!

FORZA Jodan Boys