In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag hield Jodan Boys een punt over aan het duel met Capelle. In eigen huis werd het 2-2. Onze ervaren rot Mo Bellahcen liet maar weer eens zien hoe goed hij kan voetballen. Daarom is hij deze week verkozen tot van Deth Man of the match.

Bij zijn slapen begint zijn haar dezelfde kleur te krijgen als het haar van Fabrizio Ravanelli, de zilveren vos. In zijn spel lijkt Mo daarentegen nog op een speler die in de bloei van zijn actieve voetballende leven is.  Afgelopen zaterdag maakte Mo het spel en bepaalde hij het spel. Het talent en de inzet van Mo zien  wij nu al veertien seizoenen en het moet gezegd: Van Mo kunnen we nog lang geen genoeg van krijgen.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils

Jodan Boys – De Dijk                 Rick Wils

Poortugaal – Jodan Boys          Dirk Rietveld

Jodan Boys – ARC                      Luc Dielhof

Kloetinge – Jodan Boys             Luuk Brand

Jodan Boys – Capelle          Mo Bellahcen