In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De onderlinge ontmoeting tussen Jodan Boys en  Capelle is een affiche dat al jaren op het programma staat. De laatste ontnmoetingen vielen uit in het voordeel van Capelle. Vorig jaar wist Jodan Boys niet te winnen en verloor het twee keer van de Slot bewoners.

In eigen huis werd het in de derde wedstrijd van het seizoen 1-2 voor de ploeg van Ralph Kalkman. Slabbekoorn en van der Sande scoorde voor Capelle respectievelijk de 0-1 en 0-2. Adil Akanioui wist een kwartier voor tijd nog iets terug te doen. Capelle leek vorig seizoen lange tijd een gooi te doen naar het kampioenschap. Uiteindelijk werd FC Rijnvogels kampioen en stond Capelle na een goed seizoen met lege handen.

Meedoen

Dit seizoen hoopt Capelle weer een gooi te kunnen doen naar promotie naar de derde divisie. Na zes wedstrijden had Capelle misschien gedacht iets hoger op de ranglijst te staan. Met acht punten staat Capelle één puntje boven Jodan Boys. Maar wat niet is kan nog komen. Twee wedstrijden geleden had Capelle een off-day tegen Spijkenisse. Afgelopen zaterdag speelde Capelle gelijk tegen het sterk geachte Smitshoek.

Herpakken

Jodan Boys speelde vorige week tegen Kloetinge en het werd niet wat men er van tevoren van had gehoopt. In Zeeland stonden de Gouwenaars binnen één minuut al achter en na een kwartier was de stand verdubbeld. Jodan Boys speelde een slappe eerste helft. In de tweede helft herpakte onze boys zich, maar het bleek niet genoeg voor een punt. Zo verloor Jodan Boys, na het goede optreden tegen ARC, weer een keer een wedstrijd.

Dichtbij elkaar

In deze vierde divisie lijkt het of iedereen van elkaar kan winnen en verliezen. Met een goede dag kunnen er drie punten bijgeschreven worden, bij een mindere dag kan het ook zomaar tot verlies leiden. Jodan Boys en Capelle zullen zaterdag aan de goede kant van de medaille willen staan. Beide teams zijn gebrand op een goed resultaat. Laten we hopen dat Jodan Boys weer hetzelfde kan opbrengen als twee weken geleden in eigen huis. Dan is er misschien best iets mogelijk tegen het sterke Capelle. De wedstrijd staat onder leiding van de heer P.A. de Waard.

Jodan Boys O23-1

JO23-1 heeft vorige week  een goede overwinning behaald op EMM’21. Door deze overwinning staat Jodan Boys nu in punten gelijk met koploper Nieuwerkerk. Jodan Boys heeft alleen een wedstrijd meer gespeeld. Aankomende zaterdag neemt de ploeg van Edwin Mostert het in een uitwedstrijd op tegen Oliveo. De ploeg uit Pijnacker heeft nog niet veel punten gepakt dit seizoen en zal daar zaterdag verandering in willen brengen. Onze jongens zullen daarom zaterdag ook weer geconcentreerd moeten zijn om de punten mee naar Gouda te nemen.

FORZA Jodan Boys