In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Na een aantal coronajaren waarin de Jodan Boys veiling niet door kon gaan, kon er afgelopen vrijdag in de Theaterbakkerheij weer volop geboden worden  op de mooiste kavels. Wat een feest dat deze mooi traditie weer doorgang kon vinden. 

De veilingcommissie is de afgelopen maanden druk in de weer geweest om  een mooi veilingfeest te organiseren. Terugkijkend mogen we concluderen dat de commissie een spetterend, gezellig en goed evenement heeft neergezet.  Vrijdag werden de sponsoren om zes uur uitgenodigd voor een borrel, met aansluitend een heerlijk diner in de foyer van de Theaterbakkerheij. De stemming zat er al snel in en de lekkerste gerechten en wijnen van wijnhandel van Welie werden geserveerd.

Het diner voorafgaand aan de veiling was heerlijk en sponsoren konden even lekker bijpraten. 

Veiling voor het vernieuwen van de  toiletgroep in de kantine en een nieuw speeltuintje

Na het diner gingen om 20.15 uur de deuren open voor alle andere genodigden en belangstellenden die  het veilingfeest wilden bijwonen. Het knusse theater stroomde al snel lekker vol. Onze veilingmeesters Ruud Bakker en Karel van den Heuvel waren goed bij stem en startten om 20.45 uur met de eerste veilingronde. Wat een schitterende kavels werden er nu ook weer belangeloos beschikbaar gesteld. Heel bijzonder,  juist in deze tijd van economische onzekerheid.  Ipad’s, horloges, dinerbonnen, rondleidingen in de Kuip, hotelovernachtingen het kon allemaal niet op, overal kon op worden geboden. Tussen de veilingrondes door werd er gedanst op de muziek van de huisband van de Theaterbakkerheij Bulk Out! het was een feest.

Ruud Bakker en Karel van den Heuvel waren op dreef. Als echte veilingmeesters leidden zij de avond!

Schilderijen Jan van Lokhorst

Het blijft bijzonder dat de bekende Goudse schilder Jan van Lokhorst voor deze veiling weer twee schilderijen beschikbaar stelde. Het eerste schilderij was de afbeelding van een leeuw. Op het tweede schilderij waren twee voetballers afgebeeld. Het was mooi en interessant dat de schilder tijdens de veiling zijn eigen schilderijen toelichtte. Uiteindelijk brachten beide kunstwerken hele mooie bedragen op.

Met passie voor zijn vak gaf Jan van Lokhorst een toelichting bij zijn werken. 

Wat een opbrengst!!

Aan het eind van de avond gonsde het al door de zaal dat de veiling en loterij een schitterend bedrag op zou gaan brengen. Nadat al de gemaakte kosten waren afgetrokken bleef er inderdaad een fabuleus bedrag over. De veiling leverde maar liefst 21.000 euro op! Dit geld zal gebruikt worden voor het vernieuwen van de toiletgroepen in de kantine, daarnaast wordt er gezocht naar een plek op ons complex voor het aanleggen van een speeltuintje.

De sfeer was erg goed. Leuk om te zien dat veel teams gerbuik hadden gemaakt van het speciale ’teamarrangement’. 

Speciale dank

Onze dank gaat in het bijzonder uit naar een ieder die de kavels beschikbaar heeft gesteld en  de kopers van de kavels.  Daarnaast ook de initiatiefnemers van de veiling, die ook dit jaar weer de benen uit hun lijf hebben gelopen om alles op poten te zetten en in goede banen te leiden. Pieter van den Berg, Karel van den Heuvel, Bram van der Wolf, Jelmer Bax, Marco van beek, Ruud Bakker en Michel Scheidema, ontzettend bedankt!

FORZA Jodan Boys

Foto’s van de avond: https://cvvdejodanboys.nl/2022/10/04/jodan-boys-veiling-30-09-2022-fotos/