In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys wist helaas niet te winnen tegen Kloetinge. de Zeeuwen waren met 2-1 te sterk voor Jodan Boys. In deze wedstrijd wist Luuk zich te onderscheiden met een aantal fraaie reddingen. 

Jodan Boys keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 2-0 achterstand aan. Toen Jodan Boys in de tweede helft veelvuldig op de Zeeuwse helft ging spelen bleef Kloetinge  in de omschakeling gevaarlijk. Luuk Brand hield Jodan Boys met een aantal zeer fraaie reddingen in de wedstrijd. Het is fijn dat Luuk zich in deze pot wist te onderscheiden! Aankomende zaterdag gaan we voor een clean sheet!

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils

Jodan Boys – De Dijk                 Rick Wils

Poortugaal – Jodan Boys          Dirk Rietveld

Jodan Boys – ARC                      Luc Dielhof

Kloetinge – Jodan Boys      Luuk Brand