In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Luc Dielhof ontwikkelt zich in razendsnel tempo. De sterke middenvelder werd vorig jaar verkozen tot talent van het jaar. De goede lijn trekt hij dit seizoen ogenschijnlijk gemakkelijk door. 

Luc is een echte sportman die leeft voor zijn sport. Binnen het veld maar ook daarbuiten. In de wedstrijd tegen ARC liet hij nog maar weer eens zien hoe belangrijk hij is voor de ploeg. Ondanks dat zijn naam niet bij de doelpuntenmakers in het boekje kwam te staan, was zijn inbreng groot.

Teamplayer

Met zijn spel was Luc continue ondersteunend aan de verdediging. Hij liet zich waar nodig zakken. Daarnaast zorgde hij voor de verbinding met de aanval. Een belangrijke kwaliteit van Luc is dat hij balvast is, daarmee zorgt hij voor rust in het elftal. Zaterdag stond Luc ook nog een aantal maal aan de basis van meerdere kansen. Het is dan ook niet vreemd dat Luc deze week Van Deth Man of the Match is!

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils

Jodan Boys – De Dijk                 Rick Wils

Poortugaal – Jodan Boys          Dirk Rietveld

Jodan Boys – ARC                Luc Dielhof