In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Vrijdag 16 september heeft de Sponsorcommissie, samen met de Stichting wederom een 7×7 voetbaltoernooi georganiseerd voor de sponsoren van Jodan Boys. De sfeer zat er, ondanks onstuimig weer met af en toe een bui, de gehele avond goed in!

Vanaf 17:30 waren de sponsoren welkom op het Jodan Boys complex en na een welkomstwoord van de voorzitter van de Sponsorcommissie Jan-Willem van der Wolf was het tijd om af te trappen. Tussendoor genoten de deelnemers van een héérlijke en goed verzorgde BBQ door John Boere.

John Boere verzorgde de heerlijke barbecue. Als altijd even lekker

DoubleSmart

Na de poulefase en de halve finales volgde er een spannende finale tussen sponsoren DoubleSmart en Bos van Eck Advocaten. Met de brilstand op het scorebord werden er penalty’s genomen, waarbij DoubleSmart aan het langste eind trok. Gefeliciteerd mannen! Jullie mogen de beker een jaar lang op kantoor houden.

Voetjes van de vloer

Na het toernooi zelf was het, onder begeleiding van DJ Dennis van Ambitious Reeuwijk, tijd voor een  dansje  en een lekker drankje.

Onder de klanken van DJ Dennis werd er nog lekker nagepraat over de schitterende acties tijdens het toernooi.

Alle sponsoren en alle andere bezoekers, bedankt voor jullie bezoek aan deze mooi avond!

Deelnemende sponsoren: Joint Force Development, Pas Panelen, DoubleSmart, Theaterbakkerheij, Abram Makelaardij, Van Beek Elektro, Flexcom, Lansigt, Bos van Eck Advocaten, 24 Service B.V. en White House Development.