In Nieuws Vrouwen

 

 

Zaterdag staat voor Jodan Boys Vr1 de eerste competitiewedstrijd op het programma in de 1e klasse. Tegenstander is het Zeeuwse IJzendijke.

 

De dames van Jodan Boys hebben een hele goede poulefase in de beker achter de rug. Door winst op Hoofdklasser Sparta Rotterdam en Topklasser Ter Leede werd het team van Patrick Verwei eerste in de poule en zal nu deel gaan nemen aan het landelijke bekertoernooi.

 

IJzendijke gooit al jaren hoge ogen in de 1e klasse. Afgelopen jaar gaf de 4e plaats recht op deelname in de nacompetitie waar Berkum uiteindelijk het Waterloo werd van de Zeeuwse ploeg.

 

In de bekerpoule eindigde IJzendijke op een 3e plaats achter FC Eindhoven (Topklasse) en SSS (HK). Er werd overtuigend gewonnen van het Doetinchemse DZC’68.

We zouden het leuk vinden als er supporters mee zouden gaan naar IJzendijke er zijn nog 25 plaatsen beschikbaar. De bus zal vertrekken om 11:00 uur. Graag 10:30 aanwezig als U mee wil, wat wij vragen is een vrijwillige bijdragen van 10 euro als U dat kan missen????

Hoe zal het de dames van Jodan Boys vergaan op het natuur-grasveld van IJzendijke? Rond de klok van 16.15 uur zullen wij het weten. Scheidsrechter is E.P. Northolt.