In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag staat er weer een echte Groene Hart derby op het programma. We ontvangen vandaag ARC, de ploeg getraind door Mark Evers. Vandaag een weerzien met Jordi Tuithof en voor de Alphenaren een weerzien met hun maatjes Stefan den Horder en Daan van Leeuwen. Na de wedstrijd zal het nog lang gezellig blijven want DJ Barry draait vanaf een uur of zes lekkere plaatjes. Maar nu eerst over naar de wedstrijd

ARC doet het de afgelopen seizoenen erg goed. Sinds de komst van Mark Evers (dit is zijn zesde seizoen) is ARC van een eersteklasser uitgegroeid naar een vierde divisionist die om de prijzen meespeelt. Even leek het erop dat ARC dit seizoen in de derde divisie zou uitkomen. In de finale van de nacompetitie bleek Volendam net wat effectiever. Dit seizoen zijn de Alphenaren goed gestart. Na vier wedstrijden nog ongeslagen, twee overwinningen en twee remises. Afgelopen zaterdag speelde ARC met 2-2 gelijk tegen Smitshoek. ARC staat op dit moment tweede met vier punten meer dan Jodan Boys.

Twee seizoenen geleden won Jodan Boys voor het laatst van ARC. Stefan den Horder wist zijn oude ploeg met drie doelpunten pijn te doen. 

Jodan Boys nam afscheid van ervaren krachten en moet vooral jonge  jongens inpassen. Met zoveel mogelijk eigen spelers in het eerste voetballen is een van de doelstellingen. Dat heeft tijd nodig. Maar het is een feit  een groot deel van de selectie heeft een Jodan Boys achtergrond. Jodan Boys kende een lastige start van de competitie met twee nederlagen op rij. De afgelopen twee wedstrijden werden vier punten gepakt tegen De Dijk en Poortugaal. Mooi om te zien dat Jodan Boys over veerkracht beschikt. Net als tegen De Dijk wist Jodan Boys afgelopen week tegen Poortugaal van een achterstand terug te komen. Invaller Daan van Leeuwen kopte in de blessuretijd de gelijkmaker tegen de touwen.

Vorig seizoen werd Jodan Boys – ARC de eerste competitieronde gespeeld. 

Zaterdag  een andere wedstrijd. Beide ploegen zullen gebrand zijn op een goed resultaat. Jodan Boys heeft wat recht te zetten. Afgelopen jaar werd er twee keer verloren van ARC. Dat willen we komend weekend zien te doorbreken. Bij winst kruipt Jodan Boys goed de middenmoot in en kunnen Stefan den Horder en Daan van Leeuwen zich de komende tijd met een glimlach door Alphen a/d Rijn bewegen. Jodan Boys zal alles uit de kast moeten halen voor een goed resultaat, maar we gaan voor de tweede overwinning van het seizoen! Kom onze mannen aanmoedigen en speel zelf nog een fantastische derde helft.

Tot zaterdag!!

FORZA Jodan Boys