In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de tweede uitwedstrijd van het seizoen in en tegen Poortugaal. De ploeg van Peter Klomp heeft net als Jodan Boys drie punten uit de eerste drie wedstrijden. Beide ploegen zullen zaterdag resultaat willen boeken om aan te sluiten bij de middenmoot.

Poortugaal speelde vorig jaar voor het eerst op hoofdklasse niveau en deed dit niet onverdienstelijk. De ploeg uit de Albrandswaard eindigde in hun debuutseizoen precies in het midden op de achtste plek. Dit seizoen verloor Poortugaal net als Jodan Boys twee keer. In de openingswedstrijd was FC ‘s-Gravenzande te sterk. Vorige week kwam Smitshoek in de derby als sterkste uit de bus. De enige thuiswedstrijd tegen Spijkenisse werd met 2-1 gewonnen. Net als vorig jaar heeft Poortugaal een degelijke ploeg met een aantal spelers met veel kwaliteit. Met de komst van Jeffrey Duijnstee heeft Poortugaal ook een goede spits aan boord.

Hamdani speelde zaterdag een sterke wedstrijd tegen De Dijk. De verdediger was bij veel aanvallen betrokken. 

Officieus debuut

Jodan Boys hoopt de overwinning tegen De Dijk zaterdag een goed vervolg te geven. Ondanks dat de overwinning moeizaam tot stand kwam geven de eerste drie punten vertrouwen. Afgelopen dinsdag speelde Jodan Boys een oefenwedstrijd tegen Alphense Boys. In dit duel kwamen de reserves en spelers van JO23 in actie. Daarnaast was het goed om te zien dat Mike Verhagen zijn eerste minuten in het shirt van Jodan Boys heeft gemaakt. De verdediger is op de weg terug van een vervelende blessure. In een leuke attractieve wedstrijd speelde de ploegen gelijk (1-1).

Vorig jaar werd er feest gevierd na de overwinning op Poortugaal. Kunnen onze jongens zaterdag weer juichen?

Aan de bak

Aankomende zaterdag een mooi affiche. Vorig jaar speelde Jodan Boys een van zijn beste wedstrijden in en tegen Poortugaal. Jodan Boys won toentertijd de wedstrijd met 1-3. Maar ach garanties uit het verleden…… Onze mannen zullen zaterdag weer volle bak gaan om de drie punten mee naar huis te nemen. Bent u er ook Bij om onze mannen aan te moedigen?

De wedstrijd staat onder leiding van de heer P.T. van Veelen

FORZA Jodan Boys