In Nieuws Vrouwen

Voorbeschouwing Jodan Boys Vr1-Ter Leede Vr1 zaterdag 17 september 2022 14.30 uur

 

Zaterdag staat voor Jodan Boys Vr1 de 2e en laatste bekerwedstrijd in de poulefase op het programma. Tegenstander is het op het hoogste niveau uitkomende Ter Leede Vr1.

2 weken geleden won Jodan Boys op Sportpark Oosterwei met 1-0 van Sparta Rotterdam door een doelpunt van nieuwkomer Lisanne Hogeveen. Zij was het eindstation van een goedlopende aanval waarbij Renate Spee verantwoordelijk was voor de assist.

 

Afgelopen weel won Ter Leede met 2-0 van hetzelfde Sparta. De team van hoofdtrainer William Vincent eindigde vorige jaar op de 6e plaats in de Topklasse waar Saestem afgetekend kampioen werd.  In de voorbereiding speelde Ter Leede een oefenwedstrijd tegen Feyenoord Vr1 op Varkenoord. Het verloor daar met 6-2 waarbij Ter Leede met een knappe 1-2 voorsprong de rust in ging.

 

Het zal een interessante test worden voor het team van Patrick Verwei. Kunnen zij Ter Leede voldoende tegenstand bieden? De wedstrijd zal onder leiding staan van de ervaren scheidsrechter MacAndrew.