In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys wist zaterdag voor het eerst de drie punten te pakken dit seizoen. Rick Wils was driemaal trefzeker en daarom net als vorige week Van Deth Man of the Match. 

Goed was het niet, maar belangrijker was dat Jodan Boys geen punten morste tegen De Dijk. Man in vorm is op dit moment onze spits Rick Wils. Vorige week tegen ODIN’59 wist Rick al twee keer te prikken. Zaterdag wist Rick zelfs drie keer te scoren. De wedstrijdbal ging mee naar  Driebruggen. Rick heeft in het verleden bij zijn oude clubs WDS en Sportlust’46 al laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft. Mooi om te zien dat de Driebruggenaar het scoren niet is verleerd. Rick van harte met de tweede uitverkiezing!

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils

Jodan Boys – De Dijk                 Rick Wils