In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het op tegen De Dijk uit Amsterdam. Een primeur want nooit eerder speelden wij tegen elkaar. De Dijk is een fusieclub die is voortgekomen uit de clubs Rood-Wit A en ASV Schellingwoude. Bekende voetballers als Ruud Krol en Patrick Kluivert kwamen in het verleden voor de Amsterdamse club uit.

Laten we niet in het verleden blijven hangen. De wedstrijd van komend weekend is belangrijk zat. Zowel Jodan Boys als De Dijk kennen een teleurstellend begin van de competitie. Beide ploegen wisten nog geen punten te pakken en staan daarom onderaan de ranglijst. Natuurlijk er zijn nog maar twee wedstrijden gespeeld, maar resultaat pakken zaterdag is belangrijk, al is het maar voor het gevoel.

De Dijk verloor in de openingswedstrijd met 2-0 van Spijkenisse. Afgelopen zaterdag was Smitshoek met 0-4 te sterk. Tot de rust gingen beide ploegen nog gelijk op, maar na de rust liepen de Barendrechters al snel uit.

Fahim viel vorige week na rust in en deed dit heel verdienstelijk. 

Jodan Boys herpakte zich zaterdag enigszins voor de matige vertoning tegen Nieuwenhoorn. In Heemskerk speelde Jodan Boys met name in de tweede helft goed voetbal. Rick Wils wist het net twee keer te vinden. Het was helaas niet voldoende want ODIN’59 scoorde driemaal.

Jodan Boys zal op zoek gaan naar de eerste punten. Als de tweede helft tegen ODIN’59 een goed vervolg krijgt liggen er zeker kansen tegen De Dijk. Laten we met elkaar achter de ploeg gaan staan. We wensen iedereen een mooie voetbalmiddag.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer W.H. Kuijntjes

Tot zaterdag! FORZA Jodan Boys