In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys verloor afgelopen zaterdag ongelukkig van ODIN’59. Rick Wils wist ondanks het verlies twee maal te scoren en is verkozen tot man van de wedstrijd 

Rick Wils kwam deze zomer over van Sportlust’46, omdat hij weer meer aan spelen toe wilde komen. Bij zijn vorige club moest hij het voornamelijk hebben van invalbeurten. Rick gaf zelf aan dat hij het gevoel voor de goal weer terug moest krijgen. Afgelopen zaterdag heeft Rick goed gedaan. De 0-1 kwam voort door goed doorjagen van Rick. Zijn tweede treffer was een goede combinatie met Stefan den Horder. Laten we hopen dat Rick zaterdag het net weer weet te vinden en dat we de punten in Gouda houden.

 

Rick op weg naar de 0-1 Hij wist de twee verdedigers van zich af te schudden en de bal in de bovenhoek te rammen. 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils