In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys gaat zaterdag op zoek naar de eerste punten tegen ODIN’59. De ploeg van Richard Plug degradeerde afgelopen seizoen uit de derde divisie, maar begon het seizoen uitstekend met een overwinning tegen Smitshoek. 

Jodan Boys kende vorige week een teleurstellende start. In eigen huis was Nieuwenhoorn met 0-3  te sterk. Jodan Boys begon nog wel aardig aan de wedstrijd, maar kon na de 0-1 geen vuist meer maken. Nieuwenhoorn was effectief en schoot er nog twee binnen. Jammer, want de mannen van van Zoest hadden er zo’n zin in gehad.

ODIN’59 bleek afgelopen zaterdag wel heel effectief. In Barendrecht werd Smitshoek met 2-4 verslagen. Na een achterstand kwam ODIN’59 knap langszij en kwam zelfs tot een 1-4 voorsprong. Uitdeindelijk werd het 2-4. Een mooi begin voor de Heemskerkers.

De laatste keer dat Jodan Boys een uitwedstrijd in Heemskerk speelde was in 2014. Destijds stond ODIN’59 op de tweede plek en Jodan Boys maar net boven de veilige plaatsen. Jodan Boys wist destijds te stunten. Het werd 1-2 door twee  doelpunten van Ahmed el Azoutti. Voor zo’n afloop zouden we zaterdag blind tekenen.

Zaterdag staan we weer als één man achter onze ploeg. Wie weet dat er dan een mooie uitslag wordt behaald. De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Benlamkaddem en begint om 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys

Adres:

Sportpark Assumburg, Hoflaan 1, 1967NE Heemskerk