In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Eindelijk is het zover, zaterdag begint het competitievoetbal weer. Toen veel van ons nog in vakantiesferen zaten en ergens op een strand in Zuid-Europa aan het bakken waren, begonnen onze jongens aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dinsdag 19 juli startte de selectie onder leiding van het nieuwe trainersduo Erik van Zoest en Leroy Brank. Ruim zes weken heeft de selectie zich voorbereid op de competitie die vandaag van start gaat.

De selectie heeft een kleine metamorfose ondergaan. Een aantal jongens zijn vertrokken, daar kwamen weer nieuwe jongens voor terug. Het is mooi om te zien dat de doorstroming vanuit de jeugd nog steeds stand houdt. Zestig procent van de A-selectie heeft een verleden in onze eigen jeugd. De selectie is een mooie mix van ervaring en jong talent. De technische staf koos voor een pittig oefenprogramma in de zomermaanden tegen voornamelijk tegenstanders die in de tweede en derde divisie uitkomen. De wedstrijden werden met wisselend succes gespeeld. Het draait uiteindelijk om hoe Jodan Boys zaterdag start.

Promovendus

Onze gasten uit Nieuwenhoorn maken hun debuut in de zaterdag vierde divisie. Nieuwenhoorn was jarenlang een bolwerk op zondag, maar zoals zoveel clubs maakte Nieuwenhoorn de overstap naar de zaterdag. Mooie promoties werden behaald. Onder leiding van de ervaren Oscar Biesheuvel promoveerde Nieuwenhoorn afgelopen seizoen door de nacompetitie winnend af te sluiten. Nieuwenhoorn is terug op het niveau waar het lange tijd op uitkwam. Met ervaren spelers als Delano a Cohen, Dimitri Gomes Almeida en Melvin Winterberg zal Nieuwenhoorn de tegenstanders pijn willen doen. Het belooft  dus een spannende openingswedstrijd te worden.

Mooi debuut?

Kunnen onze mannen Erik van Zoest een mooi debuut als hoofdtrainer geven? Zaterdag om 16.30 uur weten we het. De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Verduijn. Een ieder een mooie wedstrijd toegewenst.

FORZA Jodan Boys