In Nieuws

Beste leden,

Sporthuis is al jaren de kledingleverancier van onze Jodan Boys kleding. Zij hadden altijd een fysieke winkel in Woerden maar deze is gesloten in maart dit jaar. Omdat het nu niet meer mogelijk is om in een winkel kleding te passen organiseert Jodan Boys, samen met Sporthuis, een aantal pasochtenden om dit toch te kunnen faciliteren. Deze zullen plaatsvinden op de volgende ochtenden:

  • Zaterdag 27 augustus van 08:30 tot 10:30
  • Zaterdag 5 november van 08:30 tot 10:30

(Locatie: CVV de Jodan Boys)

Nadat de juiste maat gepast is kan de kleding besteld worden via de webshop op de Jodan Boys website en wordt de kleding netjes bij jou thuisbezorgd. Vanaf komend seizoen hebben we ook de afspraak gemaakt met de kledingleverancier dat er boven de € 25,- geen verzendkosten betaald hoeft te worden.

Sponsorkleding

Ben jij daarnaast benieuwd naar de mogelijkheden omtrent sponsorkleding? Ben je een ondernemer en vind je het interessant een team in mooie kleding te steken? Dan is dit altijd bespreekbaar! Verdere informatie hierover vind je op de website onder sponsoring of via deze link.

Heb je vragen over de (sponsor)kleding of het passen ervan?

Dan staan we uiteraard altijd klaar om je daarmee te helpen! Vragen hierover kan je stellen aan Rob den Boon of Rob de Jong via de e-mailadressen: commercie@cvvdejodanboys.nl of rdjvoetbal@gmail.com