In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys neemt het zaterdag op tegen RKAVV. De ploeg uit Leidschendam komt uit op zondag in de vierde divisie. Voor beide ploegen betekent de wedstrijd bijna het einde van de voorbereiding. Jodan Boys speelt volgende week de eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen promovendus Nieuwenhoorn. 

Jodan Boys kan terug kijken op een goede voorbereiding. De technische staf heeft er bewust voor gekozen om in de voorbereiding te oefenen tegen goede tegenstanders, om zo alvast te wennen aan het niveau dat nodig zal zijn in de vierde divisie. Afgelopen week werd er met 2-0 van FC Lisse verloren. De tweede divisionist moest flink aan de bak om Jodan Boys te verslaan.

Zaterdag spelen we dus tegen RKAVV getraind door Maurizio Ceccucci. Ceccucci stond  eerder aan het roer bij Haaglandia waar Jodan Boys een aantal jaar bij in de competitie heeft gezeten.

De wedstrijd begint om 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys