In Nieuws

Afgelopen week heeft ons het bericht bereikt dat Jolanda Verbaan op dinsdag 2 augustus jl. op 52-jarige leeftijd is overleden.

Jolanda heeft jarenlang binnen Jodan Boys verschillende rollen vervuld als vrijwilliger; van barmedewerker tot keukenploeg op pupillenkamp en verzorgster bij de A-selectie van Heren 1. De laatste jaren was zij niet meer op de vereniging, maar veel van ons herinneren haar intense lach. Jolanda is samen met haar gezin opgegroeid op de vereniging en ook haar ouders, Cor † en Riet †, zus Belinda en broer Jeroen waren altijd zeer actief bij Jodan Boys betrokken. Hierdoor heeft Jolanda een ook een actieve bijdrage geleverd aan wat de club Jodan Boys nu is .

Door haar overlijden moeten we afscheid nemen van een vrijwilliger uit een memorabele Jodan Boys tijd. We zullen haar herinneren als een betrokken persoon met een mooie lach.

Wij wensen haar familie veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur Cvv De Jodan Boys