In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen eersteklasser XerxesDZB met 2-1 gewonnen. Erik van Zoest liet ook zaterdag weer veel spelers in actie komen.

Sam Pak stond voor het eerst onder de lat, Kevin de Vries en Dirk Rietveld waren er ook weer bij. Daanraast miste Jodan Boys nog een aantal ‘ervaren krachten’. Jodan Boys speelde in de eerste helft bij tijd en wijlen goed voetbal.  Jodan Boys kwam na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Dit doelpunt had een hoog Alphens gehalte. Een diepe bal werd door Stefan den Horder goed teruggelegd op zijn maatje Daan van Leeuwen die bij de tweede paal binnen kon tikken. 1-0 was de ruststand.

Een mooi drietal stond zaterdag voorin. Wils, den Horder en van Leeuwen wisten elkaar goed te vinden in de eerste helft.

Ingestudeerde vrije trap

In de tweede helft ging het niveau van de wedstrijd aan Jodan Boys kant naar beneden. De ploeg van Tom Rietberg kwam meer in de wedstrijd. Desondanks kwam Jodan Boys in de 61e minuut op 2-0. Een goed ingestudeerde vrije trap werd doeltreffend binnen geschoten door Luc Dielhof. Een minuut voor tijd scoorde XerxesDZB de 2-1.

Barendrecht

Aankomende dinsdag reizen we af naar sportpark de Bongerd. We nemen het wederom op tegen de ploeg van oud trainer  Leen van Steensel en goede bekende Bradley el Idrissi. De wedstrijd begint om 20.00 uur.