In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aanstaande zaterdag spelen de manschappen van Erik van Zoest hun derde oefenwedstrijd. Na wedstrijden tegen Barendrecht en OSS’20 neemt Jodan Boys het dit weekend op  tegen eersteklasser XerxesDZB.

Waar veel mensen nog in vakantiesferen zitten is de A selectie (aangevuld met spelers van O23) al een paar weken bezig met de voorbereiding. 19 Juli trapten de mannen af met de eerste training onder leiding van onze ‘nieuwe’ hoofdtrainer Erik van Zoest. In de weken die volgende werden er twee oefenwedstrijden gespeeld, die in het teken stonden van het maken van speelminuten voor veel spelers.

Erik van Zoest en Leroy Brank zijn duidelijk bezig de speelstijl bij de groep in te slijpen. 

Wedstrijdritme

De wedstrijd tegen onze oude trainer Leen van Steensel werd met 0-0 gelijkgespeeld. Afgelopen zaterdag werd de thuiswedstrijd tegen OSS’20 met 1-2 verloren. Na een 0-1 achterstand maakte Stefan den Horder na een mooie aanval de 1-1. Helaas scoorden de Brabanders kort voor tijd de 1-2.

Oude bekende

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen XerxesDZB. De zebra’s komen dit seizoen wederom  uit in de eerste klasse en Gouwenaar Tom Rietberg gaat zijn derde seizoen als hoofdtrainer in. Naast Rietberg komen we zaterdag ook oud Jodan Boy Jesse Branderhorst tegen die bij XerxesDZB speelt. Branderhorst speelde zijn gehele jeugd bij Jodan Boys en maakte daarna een aantal seizoenen deel uit van de A-selectie alvorens hij de overstap maakte naar Olympia.

Voorbereiden

Jodan Boys hoopt zaterdag weer wat stappen te kunnen maken. Alles staat in het teken om de eerste wedstrijd op 27 augustus in eigen huis tegen Nieuwenhoorn goed beslagen ten ijs te komen.

De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur en de toegang is vrij.

FORZA Jodan Boys