In Nieuws

Afgelopen zaterdag hebben we met elkaar een groot feest gevierd op ons complex ter gelegenheid van Gouda 750 jaar stad. Dat was een groot succes. Mede dankzij jullie was er een prima sfeer, was iedereen in zijn of haar nopjes en werd tot laat in de avond op de dansvloer geswingd en gefeest.

Alles bij elkaar waren er zo’n 80 tot 100 vrijwilligers vanuit de club actief en jullie gaven met elkaar een prima visitekaartje af. Van opbouwploeg tot bierwagen, van keuken tot toernooiorganisatie, overal waren mensen van de club actief, met name Karel van den Heuvel die werd ondersteund onze beide beheerders als grote voormannen en blikvangers. Het weer zat natuurlijk ook mee, maar er was de hele dag nergens een wanklank te horen en de organisatie verliep verder perfect.

Wat een feest, wat een vrijwilligers!

Veel toeschouwers bij de wedstrijd (lang niet gezien) en veel mensen op de dansvloer (idem dito). Mede dankzij jullie hebben we er met elkaar een onvergetelijk feest van gemaakt, met ook een mooie opbrengst voor Kans tegen Kanker en voor de club zelf. Ik geef toe, we moeten dit niet te vaak doen, want dat trekken we niet. Alle gekheid op een stokje dit was  een prestatie van formaat. Daarom willen we jullie hierbij vanuit het bestuur heel hartelijk dankzeggen voor al het werk en we zijn trots en blij dat wij het bestuur mogen zijn van zo’n mooie club. Nogmaals heel veel dank voor jullie allemaal en we houden contact. Fijne vakantie. Hartelijke groet, namens het bestuur

Theo Vogelezang, secretaris