In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys is voor het komende seizoen op zoek naar een hersteltrainer voor de A-selectie. Jodan Boys heeft een goede en uitgebreide medische staf die bestaat onder andere uit twee fysiotherapeuten en drie sportverzorgers. Voor het komende seizoen ontstaat er een vacature in het team. Wil je onderdeel uit maken van het professionele medische team van Jodan Boys? Dan is dit je kans.

Vacature

  • Het begeleiden en monitoren van spelers die geblesseerd zijn.
  • Het verzorgen van hersteltrainingen.
  • Bij voorkeur een gediplomeerd hersteltrainer

Interesse? 

Heb je interesse in deze functie en lijkt het je wat om met een goede groep aan de slag te gaan op een mooi niveau? Stuur dan je CV op naar Hans van Kersbergen: hvankersbergen@gmail.com, of neem contact op met hoofdtrainer Erik van Zoest 06-81062284