In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Sam Pak komt volgend jaar bij Jodan Boys voetballen. De negentienjarige keeper uit Moordrecht zal aankomend seizoen onderdeel uitmaken van de A-selectie onder leiding van Erik van ZoestYusri el Kandoussi zal Jodan Boys gaan verlaten.

Sam begon met keepen bij Moordrecht waarna hij de overstap maakte naar Alphense Boys. Vanaf zijn twaalfde verdedigt Sam de kleuren van Feyenoord waar hij uiteindelijk ook zijn eerste contract tekende. Sam mag zich ook voormalig jeugdinternational noemen, want hij heeft enkele jeugdinterlands voor Nederland gespeeld. Sam stond in de nadrukkelijke belangstelling van enkele KKD clubs, maar na enkele goede gesprekken met Erik van Zoest en Mitchel Heerkens heeft Sam voor Jodan Boys gekozen. Sam heeft veel zin om bij Jodan Boys aan de slag te gaan. Welkom Sam! Op naar veel succes volgend jaar.

Yusri el Kandoussi

Yusri gaat ons volgend jaar verlaten. We bedanken Yusri voor alle mooie momenten die hij ons heeft gegeven. Er zaten schitterende goals en acties tussen. Vooral seizoen 2020/2021 was Yusri erg sterk, met de thuiswedstrijd tegen ARC bovenaan het lijstje.  Afgelopen seizoen werd Yusri geplaagd door veelvuldig blessureleed, we hopen dat hij dat nu achter zich kan laten. We wensen Yusri alle goeds in zijn verdere voetballoopbaan.

Seizoen 2022-2023

KomtSam Pak,  Jaouad El Yaacoubi, Luuk Brand, Daan van Leeuwen, Kesly den Haag, Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Fahim Musaui, Yassire Hamdani, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Yusri el Kandoussi, Yannick Saeijs, Bas Siebert (Alphense Boys), Kevin Quint (Haastrecht), Viktor Timmens, (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (Rohda’76)), Bradley el Idrissi (Barendrecht)