In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Zou je jezelf willen introduceren? Wie ben je?

Ik ben Marco van Beek een echte Jodan Boys man en ben inmiddels al 30 jaar lid. Samen met mijn broer Remon van Beek hebben we 11 jaar geleden Van Beek Elektro opgericht. Zelf heb ik een aantal jaar nog in het eerste van Jodan Boys gekeept. Ik ben getrouwd met Caroline, die zelf ook nog bij Jodan Boys gevoetbald heeft. Samen hebben we twee kinderen: een zoon Sem (10 jaar) en een dochter Liv (8 jaar). Een echt Jodan Boys gezin en ook de familie Van Beek is een echte Jodan Boys familie!

Wat beweegt je en doe je wellicht zelf ook iets op de club?

Momenteel ben ik betrokken bij JOY (het netwerk voor de jonge ondernemende leden, sponsoren en vrijwilligers) zit in de hoofdleiding van het pupillenkamp, ben lid van het 5e elftal van Jodan Boys en ben leider van de JO10-4 waar tevens mijn zoon in speelt. Verder ben ik een manusje van alles op het gebied van techniek wat er hier op de club moet gebeuren en waar ze hulp bij kunnen gebruiken daar probeer ik bij te helpen.

Ben dus vooral een projectman, die graag de handen uit de mauwen steekt. Goed voorbeeld hiervan is het pupillenkamp waar ik sinds mijn 6e jaar al mee naartoe ga, eerst als speler en nu als leider. Daar haal ik enorm veel enthousiasme en plezier uit!

Wat doet Van Beek Elektro

 Van Beek is een elektrotechnisch bedrijf en legt elektrotechnische installaties aan bij bedrijven en particulieren. Van de grote bedrijven (AFAS Live) tot de buurvrouw op de hoek van de straat, we zijn er in die zin voor iedereen. Samen met mijn broer Remon ben ik het bedrijf gestart, in de eerste paar jaar samen en inmiddels hebben we z’n 15 man personeel. Ondanks dat we groeien vinden we het belangrijk dat we niet te groot worden, het een familiebedrijf blijft en we zo de persoonlijke touch blijven voelen.

Waarom ben je sponsor geworden bij Jodan Boys?

 Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn we trotse sponsor. Niet zozeer om werk te genereren, maar wel voor de naamsbekendheid en het steunen van de club. Ooit begonnen met een sponsorbord, later de kabouters vier jaar lang gesponsord met trainingspakken omdat mijn zoon daar voetbalde en inmiddels zijn we zilver sponsor.

 Welke waarde haal jij uit het sponsornetwerk van Jodan Boys, zowel persoonlijk als zakelijk?

Met heel veel sponsoren werken we samen of daar doen we opdrachten voor. In de eerste week dat we bestonden mochten we bij Veenhuis Audio alle noodverlichtingen vervangen, dat was meteen een mega opdracht voor ons om mee te starten. Verder werken we bijvoorbeeld ook nog samen met Marbouw, die ook zilversponsor zijn. Ik kom regelmatig in contact met potentiële klanten, die mij dan via de club kennen. Dit is toch altijd fijn en prettig samenwerken.

Zijn er nog zaken die je bij de leden onder de aandacht wilt brengen?

We zijn volop op zoek naar personeel, vooral elektriciens. Je hoeft geen opgeleide elektricien te zijn, dat kunnen we er wel van maken. Dus als iemand enthousiast is, jong of oud, meld je aan en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Persoonlijk contact is belangrijk, waar kunnen de leden contact opnemen als ze vragen hebben?

Je mag me altijd aanspreken op de club, bellen (06-83567616) of mailen naar info@vanbeekelektro.com

Met welke positie op het veld zou je jouw bedrijf het beste kunnen associëren?

Van Beek Elektro zou ik het beste kunnen associëren met een verdedigende positie. Mijn broer Remon was een dodelijke linksback en zelf ben ik altijd keeper geweest. Anderzijds naar de buitenwereld toe proberen we ons te identificeren met Ajax, het arrogante mooi maar op een gezonde manier: het moet er goed uitzien. Zo zijn onze busjes vanaf dag 1 onze belangrijkste reclame. Deze zien er goed, herkenbaar uit en we krijgen hier veel complimenten over.