In Nieuws

Jodan Boys is ook dit jaar weer door verschillende spelers van buiten de vereniging gevraagd wanneer de talentendag wordt gehouden. Er is echter besloten dat er dit jaar geen talentendag wordt gehouden bij Jodan Boys. Maar spelers die graag op divisieniveau willen spelen en training willen krijgen van bekwame en gediplomeerde trainers zijn van harte welkom om een paar keer te komen meetrainen met onze selectieteams. Er zijn nog plekken vrij in de onder de 17 en onder de 18. Ben of word je dit jaar 15/16 of 17 jaar. Dit geldt voor zowel veldspelers als keepers

Meld je zo snel mogelijk aan bij onderstaande emailadressen en kom mee trainen.

 

Ambitieus en wil je op divisieniveau spelen? 

Dus was jij één van de spelers die wilde deelnemen aan de Talentendag en ben je een speler die bereid is 3 keer in de week te trainen en op divisieniveau voetballen, meld je dan aan. Stuur een email naar  bovenbouwtc@cvvdejodanboys.nl en ondersteuning@cvvdejodanboys.nl. Vermeld daarin je:

  • Naam;
  • Geboortedatum;
  • Woonplaats;
  • Bij welke club je speelt en eerder hebt gespeeld;
  • Op welke posities je kunt spelen;
  • Je telefoonnummer.

Wellicht zullen wij je dan uitnodigen om een paar keer mee te trainen. Dit uiteraard in goed overleg met je huidige vereniging.

 

Met sportieve groet,

 

De Voetbaltechnische Commissie Bovenbouw