In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag werd na de wedstrijd tegen Spijkenisse de Van Deth Bokaal uitgereikt. De man van het seizoen is dit jaar onze eigen KEVIN DE VRIES. Kevin liet Mo Bellahcen en Michel Verkaik achter zich.

Jury

Het juryrapport luidde als volgt.

Hij is net als een goede wijn; hoe ouder hoe beter. Altijd de rust zelve en ontzettend belangrijk in de balans op het middenveld. Ziet als geen ander het moment van vooruit druk zetten en waar de 2e bal valt. Ook in zijn passing sterk. Buiten het veld sterk in de communicatie en initiator om zaken bespreekbaar te stellen en jonge spelers te begeleiden.

Hard werken

Een terechte prijs en een kroon op al die jaren dat Kevin zich met hart en ziel inzet voor zichzelf, de club en het team. Wij zijn heel erg blij dat we ook volgend jaar nog van Kevin kunnen genieten.