In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Nadat zaterdag eerder Kevin de Vries de van Dethbokaal had gewonnen werd ook het talent van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar hebben weer veel jongens uit de eigen jeugd hun debuut kunnen en mogen maken in Jodan Boys 1. Eén talent laat nu al meer dan één seizoen zien het niveau vast te houden dat nodig is om in de hoofdklasse  te spelen dat is namelijk Luc Dielhof.

Voorbeeld voor menig talent

Luc (21) is een voorbeeld voor menig jonge jongen. Hij kwam een paar seizoenen geleden over vanuit de JO19-1 en heeft zich fantastisch ontwikkeld. Luc kan terugkijken op een goed seizoen en is niet meer weg te denken uit het eerste elftal. Hij leeft voor zijn sport en naast zijn mentaliteit heeft Luc week in week uit laten zien erg goed te kunnen voetballen.

Doorzetter

Ook in de periodes dat Luc met blessures te kampen had dit seizoen bleef hij keihard werken om sterk terug te komen. Het was belangrijk dat Luc in de cruciale fase van de competitie weer fit was. Volgend jaar zien wij Luc gelukkig weer terug in de selectie van Erik van Zoest.