In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na de deceptie van afgelopen dinsdag speelt Jodan Boys zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.  Jodan Boys zal de laatste wedstrijd onder leiding van leen van Steensel goed willen afsluiten. 

Zaterdag  dus  de laatste competitiewedstrijd van Jodan Boys 1 op het programma. Voor Jodan Boys staat er niets meer op het spel. Vorige week in Utrecht speelde Jodan Boys zich veilig en Jodan Boys kan zich gaan opmaken voor nog een jaar hoofdklasse.

Meer van verwacht

Afgaande op de eerste seizoenshelft leek Jodan Boys met de bovenste ploegen mee te gaan doen. Helaas was de tweede seizoenshelft niet wat we er met zijn allen van hadden gehoopt. Gelukkig is Jodan Boys niet verder in de problemen gekomen en wist het zich vorige week dus  te handhaven. Vandaag de laatste keer dat Leen van Steensel als hoofdtrainer op de bank in Gouda zit.

In de uitwedstrijd kwam Jodan Boys terug van een 2-0 achterstand en schoot den Horder in blessuretijd de winnende binnen.

Leen bedankt

We willen Leen bedanken voor de jaren dat hij onze hoofdtrainer was. Veel jonge jongens kregen hun kans en dat resulteerde in het feit dat we nu een herkenbaar Jodan Boys hebben staan. Het is ook de laatste competitiewedstrijd voor Mirjam, Liva Yara en Lauren, de vrouw en dochters van Leen. Echte trouwe supporters die zowel uit als thuis alle wedstrijden van Jodan Boys volgden. De meiden hopen  vandaag op een mooi slot.

Lijfsbehoud

Spijkenisse kent een omgekeerd seizoen als Jodan Boys. Een dramatische eerste half jaar leidde tot een trainerswissel. Peter Wubbe stapte in bij zijn oude club en is bezig met een huzarenstuk. Spijkenisse stond na de eerste periode met slechts drie punten een na laatste. In deze periode staat Spijkenisse derde achter FC Rijnvogels en SC Feijenoord. Nog belnagrijker het staat op dit moment op een plek die recht geeft op rechtstreekse handhaving. Lang waren weinig mensen van dit scenario uitgegaan. Het toont de veerkracht van Spijkenisse aan.

Goed afsluiten

Jodan Boys zal er zaterdag een echte wedstrijd van willen maken. Nick van der Ploeg zal het doel verdedigen. Hij zal in zijn laatste wedstrijd onder de lat er alles aan doen om de nul te houden. Daarnaast zijn er nog meer jongens die komend weekend het Jodan Boys shirt voor het laatst zullen dragen. Laten we er met elkaar een mooie middag van maken, een waardige afsluiting van het seizoen.

FORZA Jodan Boys