In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zichzelf dinsdagavond een slechte dienst bewezen. In de halve finale van de VR Cup werd Jodan Boys uitgeschakeld door eersteklasser Heerjansdam. De Dammers waren met 4-3 te sterk voor Jodan Boys.

Het was een mooi vooruitzicht nog één wedstrijd winnen en de finale zou worden bereikt van de VR Cup. Een mooi affiche op Pinkstermaandag tegen SC Feyenoord. Jodan Boys begon het eerste kwartier aardig aan de wedstrijd, maar het resulteerde niet in doelpunten. Het was Heerjansdam dat twee keer uit een corner wist te scoren in de eerste helft. Vijf minuten voor rust bracht den Horder Jodan Boys weer terug in de wedstrijd door de 2-1 binnen te schieten na een goede actie.

Op voorsprong

Na de rust was Jodan Boys sterker. De ingevallen Harteloh schoot de gelijkmaker binnen, na een goede één twee. Een kwartier voor tijd kwam Jodan Boys zelfs op voorsprong. Een scherpe voorzet van Akanioui werd door el Idrissi binnen gegleden. Met nog een kwartier te spelen zag het er goed uit voor Jodan Boys.

Weggegeven

Jodan Boys gaf kort voor het verstrijken van de speeltijd de wedstrijd helemaal uit handen. In minuut 77 gaf Jodan Boys heel makkelijk een corner weg. Uit deze hoekschop werd wederom gescoord. Dit gaf Heerjansdam kracht om alles op alles te zetten. In de negentigste minuut schoot Heerjansdam de 4-3 binnen. Wederom uit een corner.

Blessuretijd

Jodan Boys had in de extra tijd nog minimaal drie levensgrote kansen om de gelijkmaker binnen te schieten. Maar het mocht niet zo zijn. Jodan Boys kreeg een goede tik op de neus. Feest bij Heerjansdam. Gelatenheid bij de Gouwenaars. Een uniek kans om een finale te spelen niet benut.

Aankomende zaterdag

Het seizoen heeft niet gebracht wat we ervan hadden gehoopt. Laten we zaterdag het seizoen op een goede manier afsluiten tegen Spijkenisse. Met elkaar de schouders eronder voor een goed resultaat.