In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het was afgelopen zaterdag niet hoogstaand wat Jodan Boys in Ondiep liet zien. In Utrecht keek Jodan Boys al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Emre Bal schoot na zeven minuten een bal van net buiten de zestienmeter achter doelman Timmers. DHSC kreeg in het verdere verloop van de eerste helft nog een aantal mogelijkheden om de score te verdubbelen. Alle inzetten troffen geen doel. Zo ging Jodan Boys met een 1-0 achterstand de rust in.

Iets beter

In de tweede helft kwam Jodan Boys iets beter voor de dag. Werd het iets dreigender en kreeg het een aantal mogelijkheden om de gelijkmaker binnen te schieten. Vlak voor tijd was Jodan Boys dichtbij een treffer via Roald Heerkens. Net als in de wedstrijd tegen Zwaluwen werd Roald voorin geposteerd. Na een voorzet van de zijkant kopte Heerkens rakelings naast. Na dik negentig minuten voetbal floot scheidsrechter Boringa af en waren vooral de mensen van DHSC opgelucht dat de drie punten binnen waren.

Veilig

Door het verlies van DUNO en Scherpenzeel is Jodan Boys niet meer te achterhalen door de onderste ploegen. Jodan Boys heeft zich nu veilig gespeeld. Een uiteindelijk teleurstellende tweede seizoenshelft kan volgende week nog goed afgesloten worden in eigen huis als Spijkenisse op bezoek komt.

Fidus Cup

Jodan Boys kan het seizoen nog glans geven door aankomende dinsdag de halve finale van de VR Cup te winnen tegen Heerjansdam. Heerjansdam komt uit in de eerste klasse en strijd nog volop voor  promotiewedstrijden naar de hoofdklasse. We treffen dus een ploeg in vorm. Jodan Boys zal dinsdag net zo moeten strijden als in de kwartfinale tegen Excelsior Maassluis. Kom onze mannen aanmoedigen in Heerjansdam. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

FORZA Jodan Boys