In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys ontvangt dinsdagavond Zwaluwen uit Vlaardingen. De wedstrijd stond aanvankelijk voor Hemelvaartsdag gepland, maar werd verplaatst naar dinsdagavond 20.15 uur. 

Zwaluwen speelde zich vorige week zaterdag definitief veilig door een gelijkspel tegen DUNO. De ploeg van Henk de Zeeuw kan zich nu gaan verheugen op een mooi toetje, namelijk de nacompetitie voor promotie naar de derde divisie.

Voor Jodan Boys is de wedstrijd tegen Zwaluwen een mooie gelegenheid om zich definitief veilig te gaan spelen. Bij winst speelt Jodan Boys  volgend jaar ook weer zeker in de hoofdklasse. Dat zou een mooie opsteker zijn.  Jodan Boys kan dan het vizier verleggen op de halve finale van de VR cup volgende week in en tegen Heerjansdam.

Dinsdag dus eerst aan de bak om een goed resultaat neer te zetten tegen Zwaluwen. De wedstrijd staat onder leiding van de heer M. Broekhuizen. Bent u erbij?

FORZA Jodan Boys