In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Fahim Musaui

Fahim Musaui blijft ook volgend jaar bij Jodan Boys spelen. Na een aantal goede gesprekken heeft hij aangegeven dat hij zich onder de hoede van Erik van Zoest verder door wil  ontwikkelen.  De linkspoot kwam afgelopen seizoen over uit de JO19 en maakte dit seizoen indruk. De technisch begaafde middenvelder maakte  de laatste wedstijden deel uit van de selectie en speelde de nodige minuten. In de wedstrijd tegen Rijsoord werd hij man of the match. Fahim wij zijn blij dat weer een jongen uit eigen jeugd op de deur van het eerste elftal klopt. Veel succes!!

 

Yannick Saeijs

Yannick Saeijs heeft aangegeven volgend jaar de kleuren van ESTO te gaan verdedigen. De rappe buitenspeler kwam enkele seizoenen geleden over van Alphense Boys. Yannick wil weer veel aan spelen toe komen en dat hoopt hij bij ESTO te gaan doen. Yannick bedankt voor je inzet, spel en enthousiasme de afgelopen jaren. Heel veel succes bij ESTO volgend jaar.

 

Seizoen 2022-2023

Komt: Daan van Leeuwen, Kesly den Haag, Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Fahim Musaui, Yassire Hamdani, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Yannick Saeijs, Bas Siebert (Alphense Boys), Kevin Quint (Haastrecht), Viktor Timmens, (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (Rohda’76)), Bradley el Idrissi (Barendrecht)