In Nieuws, Nieuws Commissie Sportiviteit en Respect, Nieuws Pupillen

Zaterdagochtend hebben alle kinderen van de ING League een contract ondertekend met Jodan Boys. Dat is belangrijk, want aanstaand seizoen komen deze kinderen in de competitie uit voor onze vereniging.

In dit contract staat dat ze de Jodan Boys Rules kennen en naleven. Deze welbekende regels gaan over Sportiviteit, Respect, Opruimen, Samenwerken en Teamgevoel. Ook de ouders tekenen mee met dit contract.

Wat een feest

De kinderen werden per team uitgenodigd in de bestuurskamer en mochten plaatsnemen aan de grote bestuurstafel. Na een welkomstwoord van Helen Verschoor, Manager Onderbouw, en een gesprek over de Jodan Boys Rules met Joël Batenburg, Mark Visser en Imen Bestebreurtje van de Commissie Sportiviteit en Respect werden de thuisgeoefende handtekeningen gezet.

Prachtig om alle blije gezichten te zien bij dit officiële moment. Het was een hele mooie ochtend.

Welkom bij de Jodan Boys familie!