In Nieuws, Nieuws Junioren

Bij Jodan Boys is de jeugdopleiding van groot belang. Met zoveel mogelijk eigen opgeleide jongens en meiden in het eerste elftal spelen is een belangrijke pijler van onze club. Goed opgeleide jeugdtrainers zijn daarom van groot belang. 

Hugo Vink is al jarenlang als jeugdtrainer verbonden aan Jodan Boys. Dit seizoen traint Hugo de JO15-1. Het afgelopen jaar heeft Hugo bij de KNVB de opleiding UEFA  B Youth gevolgd. Tijdens de opleiding kwamen verschillende onderwerpen aan bod zoals:

  • Coachen van jeugdspelers tijdens wedstrijden
  • Analyseren van wedstrijden
  • Maken van een geperiodiseerde jaarplanning voor een jeugdteam
  • Geven van trainingen gericht op het ontwikkelen van een speelwijze
  • Begeleiden en van jeugdspelers en staf
  • Ontwikkelen en bewaken van selectiebeleid

Deze week heeft Hugo van de KNVB te horen gekregen dat  hij zijn opleiding met goed gevolg heeft afgerond. Jodan Boys feliciteert Hugo met dit mooie diploma en is weer een gediplomeerde trainer rijker. Volgend jaar gaat Hugo de JO17-1 trainen met een mooi diploma op zak.