In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag staat er weer een mooi affiche op het programma. Jodan Boys reist af naar Rotterdam-Zuid om het op te nemen tegen de ploeg in vorm SC Feyenoord. 

Dat de ploeg van trainer Ronald Ermes aan een goede serie is duidelijk. Na de winterstop zijn de Rotterdammers bijna niet af te stoppen. De laatste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen, daardoor neemt SC Feyenoord op dit moment de vierde plaats en staan ze er goed voor in de derde periode. Onze goede bekend Fanny Waandels heeft de afgelopen weken regelmatig het net weten te vinden net als de andere aanvaller van Sportclub Feyenoord.

Mooie wedstrijden

Jodan Boys kan ook terug kijken op twee goede wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd het belangrijke competitieduel met Rijsoord ruim gewonnen. Afgelopen dinsdag werd tweede divisionist in de VR Cup met 2-0 verslagen. Het werd een echt bekerduel met fanatiek publiek op de tribune, spanning en mooie doelpunten. Jodan Boys streed voor wat het waard was en trok de overwinning verdiend over de streep. Het zou mooi zijn als onze jongens het zaterdag een goed vervolg kunnen geven.

De wedstrijd op Varkenoord begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer E. van der Vaart.