In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag weer een bijzondere dag voor Jodan Boys. Nadat vorige week Jodan Boys 12 onder grote belangstelling het kampioenschap binnen wist te halen, wordt zaterdag VR 1 hoogst waarschijnlijk kampioen. Dat ze kampioen worden is geen vraag meer alleen de datum moet nog worden ingevuld. Bij winst wordt het feest van vorige week zaterdag  weer voortgezet. Wat een gigantische gezellige boel was het vorige week zaterdag. Wat een grijze zaterdag in de meivakantie leek te worden, werd uiteindelijk een zaterdag met veel publiek en een mooie baromzet. Dank aan de vele vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen

Rijsoord

Dan nu over naar de wedstrijd van het eerste. Zaterdag  ontvangen we Rijsoord. De Kraaien kenden vorige week een zure zaterdag. Door het verlies tegen Spijkenisse degradeerde Rijsoord officieel naar de eerste klasse. Het zag er al een tijd naar uit dat het ging gebeuren, maar het is nooit leuk als het dan echt realiteit wordt. In het AD Rotterdam van afgelopen maandag waren zowel de trainer Bastiaansen als bestuurslid van Dijk realistisch. ‘Volgend jaar in de eerste klasse gaan we meer wedstrijden winnen dan dit jaar.’

Domper

Jodan Boys kijk met gemengde gevoelens terug naar afgelopen dinsdag. In het Westland verloor Jodan Boys in blessuretijd van FC ’s -Gravenzande, daar waar Jodan Boys in de slotfase eigenlijk nog voor de drie punten streed. De jongens zaten met een flinke kater in de kleedkamer. Desondanks speelde Jodan Boys in de tweede helft  misschien wel één van de beste helften van na de winsterstop, dat was weer hoopgevend voor de resterende wedstrijden.

Aan de bak

Jodan Boys kan zaterdag weer een grote stap zetten richting rechtstreekse handhaving. De laatste vijf thuiswedstrijden is Jodan Boys ongeslagen  en wist er daar drie van te winnen. Vooral de vorige thuiswedstrijd tegen Achilles Veen was een mooie opsteker. Komend weekend kan Jodan Boys  aan de bak. In de uitwedstrijd had Jodan Boys de handen vol aan Rijsoord en werd het slechts 0-1 door een vroege treffer van Michel Verkaik. Onlangs hield Rijsoord koploper Capelle nog op een gelijkspel.

Laten we met elkaar achter de ploeg gaan staan onze mannen aanmoedigen. Bij winst krijgt het feestje van zaterdag  dan net weer wat extra glans.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.P. van Dijk

FORZA Jodan Boys