In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Na de klinkende overwinning op Sleeuwijk staat aanstaande zaterdag de volgende wedstrijd alweer op het programma voor onze dames. Deze keer tegen de nummer 6, RKAVV. Gaat het lukken om minimaal het benodigde punt binnen te halen voor het definitieve kampioenschap?

RKAVV, dat vorige week van onze naaste concurrent ARC verloor, heeft met 19 punten uit 10 wedstrijden een redelijke periode achter de rug sinds onze laatste ontmoeting van afgelopen november. RKAVV stond toen 10e en is inmiddels terug te vinden op de 6e plaats van de ranglijst. Uit de cijfers blijkt verder dat de dames van RKAVV niet veel moeite hebben met scoren; 29 goals in de laatste 10 wedstrijden.

In november hadden onze meiden het lastig tegen het compact spelende RKAVV. Het baltempo was te laag waardoor er ook niet veel kansen kwamen. Mede dankzij 2 spelhervattingen in de 2e helft werd er uiteindelijk toch nog met 3-0 gewonnen. RKAVV zal deze keer graag willen winnen en op die manier revanche willen nemen.

Uiteraard willen onze meiden het niet zover laten komen en zal er zaterdag alles aan gedaan worden om de punten mee naar Gouda te nemen. Sterker nog, ze zijn voornemens als kampioen terug te keren! Gezien het zeer goede spel van afgelopen zaterdag tegen Sleeuwijk behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

We starten zaterdag om 12:30 uur op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. Zorg dat je erbij bent om onze dames aan te moedigen en het laatste zetje te geven richting de fel begeerde titel!

Come on Girls! Forza Jodan Boys!