In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Aanstaande zaterdag spelen we een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie; Sleeuwijk VR1. Inzet is het kampioenschap in de tweede klasse en de daaraan verbonden promotie naar de eerste klasse.

Het enige puntverlies dat Jodan Boys heeft geleden deze competitie was uitgerekend tegen Sleeuwijk. Op Sportpark de Roef was de ploeg van trainer Wim Looijen met 2-1 te sterk voor onze dames. Het was een lastige wedstrijd met over en weer niet veel kansen. Bovendien had Sleeuwijk niet heel veel kansen en ruimte nodig om te scoren. Laten we hopen dat de rollen zaterdag omgekeerd zijn!

Onze dames draaien de laatste tijd weer prima. Na klinkende overwinningen in de laatste wedstrijden is het verschil met de nummer 2 op de ranglijst inmiddels opgelopen tot 14 punten.  Nummer 3 ARC staat 15 punten achter. En doordat de dames er lustig op los hebben gescoord is er ook nog het astronomische doelsaldo van + 59!

Met nog 6 wedstrijden te gaan is Jodan Boys bij winst aanstaande zaterdag officieus kampioen. Alleen nummer 3 ARC kan dan nog in punten gelijk komen, maar heeft een veel minder doelsaldo (+13). Mocht Jodan Boys zaterdag winnen en ARC punten morsen dan kan het feest losbarsten en zijn onze dames kampioen!

Kortom, het belooft een enerverende middag te worden zaterdag aan de Sportlaan. We starten om 14:30 en hopen dat jullie massaal aanwezig zullen zijn om ons aan te moedigen. We kunnen jullie steun goed gebruiken!

Leah Eijkelboom is Pupil van de Week. Leah zit nu 1 jaar op voetbal en speelt als verdediger in de MO11-2.

Tot zaterdag!!