In Nieuws

Dit seizoen zal er na 2 afgelastingen eindelijk weer een Speldendragersavond worden georganiseerd. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 20 mei  2022 vanaf 18.30 uur. De persoonlijke uitnodigingen volgen deze week.

Diverse activiteiten
Op de avond zal er in ieder geval plaats zijn voor een maaltijd, huldigingen speldendragers, een drankje en veel mooie verhalen. De organisatoren zullen ook nog een deel van de avond invullen met een gezamenlijke activiteit voor jong en oud.

Doordat we 2 jaar geen bijeenkomst hebben gehad zullen er dit jaar behoorlijk veel leden gehuldigd worden voor hun 25 jaar aaneengesloten lidmaatschap. De nieuwe speldendragers zijn ;

Veel nieuwe speldendragers

1994 lid geworden ; Margreth Langbroek, Wim Dompeling, Aad van Nieuwkoop, Maarten van de Broek, Ruud de Groot, Edwin van Straten, Bram van Loon, Leon Straver, Menno de Hart en Jeroen Dompeling

1995 lid geworden ; Aad Kouwenhoven, Remko van de Kroeg en Karel van den Heuvel

1996 lid geworden ; Ruud Straver, Frans Obee, Tim Willems, Michael Melkert en Mitchel van Lieshout

Wat een mooie groep

Inmiddels bestaat de groep met speldendragers van CVV De Jodan Boys uit 111 leden.

Als je denkt zelf of iemand te kennen die op dit moment lid is van onze vereniging is en ook in aanmerking komt voor de speldendragersavond,  dan vernemen we dat graag.

De totale lijst met speldendragers kun je ook terugvinden op de website onder het kopje “Leden-Speciale leden” Je kunt ons dan een bericht sturen via e-mail: speldendragers@cvvdejodanboys.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Speldendragerscommissie,